suna dumankaya gül maskesi

GÜL İLE HAZIRLANAN DOĞAL TONİK TARİFİ

Suna Dumankaya gülün cilt bakımı için çok faydalı olduğunu mutlaka gülden yararlanmak gerektiğini belirterek gülle yapılan cilt sıkılaştırıcı toniğin tarifini verdi.

Gül ve beyaz sirkeden yapılan doğal tonik

Hazırlanışı ve Kullanımı:

7 adet gülü bir kavanoza koyduktan sonra üzerine çıkacak kadar beyaz sirke ilave ederek oda sıcaklığında 1 hafta bekletin. Süre dolduktan sonra süzün.

Akşamları sürüp 1-2 saat bekletin. Ardından cildinizi ılık su ile yıkayın. Birkaç kullanımdan sonra cildinizdeki sıkılaşmayı fark edeceksiniz.
sunadumankaya.com

 
facebook share twittershare

Benzer yazılar

Digg it! Add to del.icio.us Add to Reddit Bookmark to Simpy Add to Yahoo MyWeb2 Add to BlinkBits Blink this Post Add to Blogmarks Bookmark to Co.mments! Add to Connotea Add to Fark Add to Feed Me Links Add to Furl Add to Ma.gnolia Add to Newsvine Add to Netvouz Add to Scuttle Add to Shadows Add to Spurl Add to StumbleUpon Add to Technorati Add to Wists
 

Yorum Yazın

Yorum bölümüne yorum ekle, veya konu sayfası na kendi sitenden. Sen link verebilirsin ayrıca RSS yoluyla bu yorumlara abone olabilirsiniz.

E-posta adresiniz asla paylaşılmaz. Gerekli alanlar işaretlenmiştir *